Ställplatser Blekinge

I Blekinge län finns det 23 ställplatser.

En av dem är Sandhamn Marine och befinner sig till vänster om E22 mot Torhamn, i Jämsjö mellan Kalmar och Karlskrona på Brändaskärsvägen 4. Det kostar 175 kronor att stå på ställplatsen och antalet ställplatser är 50 stycken varav 30 stycken har tillgång till elektricitet. Sandhamn Marine  är tillgänglig året runt och har även toaletter, tillgång till dusch, tillgång till Wifi och latrintömning.

Sölvesbors GK är en annan ställplats i Bleking län som befinner sig nära en golfbana ca 2,5 km från Mörby på Ljunganabbevägen. Ställplatserna har elektricitet, det finns toaletter, tillgång till dusch, restaurang, dricksvatten och tillgång till Wifi. Det kostar 150 kronor att stå här och ställplatsen är öppen mellan april och september. För de som är intresserade av golf så kostar en golftur 100 kronor.
Hässlö Stugby är ännu en ställplats ca 2 km från Hässlö på Fiskaregårdsvägen 2. Ställplatsen befinner sig nära bad, fiske och golfbana. Priset är 200 kronor och det finns 6 stycken ställplatser där alla har elektricitet. Hässlö stugby är öppet dygnet runt och har även toaletter och tillgång till dusch.